HTT_5_High_Tech_Tubing

HTT_5_High_Tech_Tubing

HTT_5_High_Tech_Tubing

HTT_5_High_Tech_Tubing

HTT 5 High Tech Tubing Oy

HTT 5 High Tech Tubing on ammattitaitoinen ja kokenut metallialan palveluyritys, joka kehittää ja tarjoaa palvelujaan energia-, kone- ja metallitoimialan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille. 

Erikoisosaamistamme ovat vaativat offshore- ja subsea-rakenteet, tuotantolauttojen, runko- ja teräsrakenteiden sekä lohkojen asennus ja hitsaus. 

Näiden lisäksi myös korkeaa hygieniaa vaativat kone- ja laiteasennukset. HTT 5 on suomalainen luotettava ja asiantunteva metallialan kumppanisi – nyt ja tulevaisuudessa.

Luotettava asiantuntija

Toimintamme lähtökohtana on kestävän hyödyn tuottaminen asiakkaillemme siten, että turvallisuus, laatu ja ympäristö otetaan samalla huomioon. Kehitämme aktiivisesti toimintamallejamme ja palveluitamme. Meitä ohjaavat myös asiakkaiden osto-organisaatioiden asettamat laatuvaatimukset ja hitsauksen laadunhallinnan toimintaohjeisto. 


Käytännön työssä kiinnitämme erityistä huomiota elinkaariajatteluun perustuvaan taloudellisuuteen. Hyödynnämme luontoa, vettä, ilmaa ja energiaa säästäviä tuotteita ja teknologiaa aktiivisesti ja vähennämme energian kulutusta mm. optimoimalla materiaalien käyttöä ja kuljetuksia.

Nyt ja tulevaisuudessa

Yrityksemme perustettiin jo vuonna 1990. Vuonna 2003 tehdystä yrityskaupasta alkoi yrityksen toinen tärkeä kehityskausi. Silloin meistä tuli metallialan keskisuuri toimija. Vuonna 2010 toteutettu liiketoimintakauppa merkitsi yrityksemme kolmannen kasvuvaiheen alkua.

 
Toiminnan aloittamisesta lähtien kasvumme on ollut tasaista. Haluamme kasvaa jatkossakin. Tavoitteena on kasvaa markkinoiden mukana ja kehittyä oman alamme johtavaksi yritykseksi keskisuurten yritysten kokoluokassa. Pyrimme kotimaassa laatujohtajaksi.


Yrityksellämme on toimitilat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Norjassa sekä projektitoimintaa Kaakkois-Suomessa. Liikevaihtomme on noin 10 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on vuosittain keskimäärin noin 200 henkilöä projektitilanteesta riippuen. Kasvutavoitteenamme on, että liikevaihtomme vuonna 2020 on 14 miljoonaa euroa.